Dave Roelvink schenkt klare wijn over relatiegeruchten Donny Roelvink en Yolanthe Cabau

Duidelijk!

Sinds het uit is tussen Donny Roelvink en Janice Blok begon de geruchtenmolen rondom een nieuwe vlam voor Donny op volle toeren te draaien. Er werd namelijk gespeculeerd dat Donny iets zou hebben met Yolanthe Cabau, maar daar klopt helemaal niets van, zo vertelt grote broer Dave Roelvink nu tijdens de ochtendshow bij Radio 538.

Geruchten

Dave vertelde bij de radioshow van Frank Dane over de geboorte van zijn pasgeboren zoontje Dean. Dit weekend maakte de Roelvink-telg bekend vader te zijn geworden van zijn eerste kindje. Radio-dj Frank kon het aan het einde van het gesprek niet laten om ook nog even te vragen naar de relatiegeruchten rondom zijn broer.

Of Donny en Yolanthe echt aan het daten zijn? Nee hoor, vertelt Dave. De twee hebben slechts een paar keer drankjes gedaan, maar dat was puur op vriendschappelijke basis. Anders had Dave zijn broertje wel voor het blok gegooid, zo vertelt de kersverse vader.

Vriendschap

“Ze kennen elkaar gewoon en zijn naar een feestje geweest. Volgens mij is er helemaal niks meer aan de hand dan vriendschap”, aldus Dave. Duidelijk!

Op Instagram deelde Dave afgelopen weekend een prachtige foto van zijn kersverse zoon, genaamd Dean Roelvink. “Vernoemd naar en een eerbetoon aan mijn allerliefste omaatje (Dien) in de hemel 🙏🏻💙 Wat zal je trots zijn daar boven”, deelde Dave. Awh!

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws