Babynieuws! Demi de Boer is bevallen van een dochtertje

Hooray!

Beschuit met roze muisjes! Demi de Boer en Ronnie Flex zijn namelijk trotse ouders geworden van een dochtertje. Ronnie deelt het heugelijke nieuws doormiddel van een schattig kiekje op Instagram.

Rémi

“Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. En we blijven bij je voor altijd en daarna”, schrijft de artiest bij een reeks schattige kiekjes van hem, mama Demi en grote zus Nori.

Reacties

In de comments barst het van de felicitaties voor het stel. “Gefeliciteerd!”, schrijven onder anderen Lil Kleine, Marije Zuurveld en Mikki Kiemeney onder de foto's. Lief!

Het is het tweede kindje voor Ronnie Flex, die eerder al dochtertje Nori kreeg met DJ Wef. Ronnie en Demi maakten deze zomer bekend in verwachting te zijn. In de realityserie Ronnie: Voor Altijd Samen konden we al meekijken in het leven van de twee. De rapper vertelde onlangs nog aan Grazia dat hij het ontzettend leuk vindt om in de serie te laten zien hoe hij als vader is. “Ik vind het heel leuk om de momenten met mijn dochtertje Nori terug te zien”, deelde hij.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws