Hilarisch: Jennifer Aniston steekt de draak met ‘Joey’

De actrice zet voormalig Friends-collega Matt LeBlanc te kijk op Instagram.

Lees ook

Fans van Friends weten als geen ander dat de vijf vrienden nogal van de grapjes zijn. En dat is niet alleen in de serie zo, want ook in real life steken de acteurs graag de draak met elkaar. Jennifer Anistonaka Rachel Green – heeft namelijk een hilarisch grapje uitgehaald met collega Matt Leblanc, ofwel Joey.

How you doin?

Op dit moment draait de populaire film Dune in de bioscoop. De filmposter prijkt op de gebouwen van vele bioscopen in Nederland, al zag de poster die Jennifer deelde in haar Instagram Stories er een tikkeltje anders uit. Jennifer heeft de hoofdpersonages van de film namelijk veranderd door de hoofden van Friendspersonage Matt LeBlanc, met daaronder de tekst 'how you dune?'. Dit slaat natuurlijk op de bekende uitspraak van Joe in Friends 'How you doin?' Hilarisch!

Hieronder zie je de originele poster, gevolgd door de parodie van Jennifer.

Beeld: Instagram Stories Jennifer Aniston

Bekijk hieronder de hilarische fragmenten van Joey waarin hij de bekende uitspraak doet.

De film

Benieuwd geworden naar de film Dune? “Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd”, zo luidt de beschrijving op de website van Kinepolis. “Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.” Spannend!

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress, YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook