Oei: Temptations Fatih en Aylin halen flink uit naar elkaar

'Ze kwam soms zo fake over', vertelt Fatih.

Hoewel Aylin en Fatih in Temptation Island: Love or Leave goed met elkaar overweg leken te kunnen, is dat in real life wel anders. De twee zetten elkaar namelijk behoorlijk te kijk op Instagram en halen flink naar elkaar uit in een reeks screenshots. Drama incoming!

Ruzie

Nu de afleveringen bijna tot een einde zijn gekomen en een aantal relaties al zijn gestrand, doen de deelnemers één voor één hun zegje op social media. Zo ging single Fatih op bezoek bij Temptation Love Therapy en deed hij daar een aantal pittige onthullingen over Aylin.

In de laatste aflevering was te zien hoe de band tussen Fatih en Aylin ineens leek af te zwakken. Fatih doet dan ook uit de doeken dat Aylin van de een op andere dag ineens niks meer met hem te maken wilde hebben. Volgens hem vanwege zijn achtergrond, omdat Aylin geen onderdeel van een 'Turks koppeltje' wilde zijn. “Ik had zoiets van: fuck it. Als jij zo tegen mij doet, dan ben ik blij dat het over is”, aldus Fatih. Enne, daarnaast deelt hij ook nog een flinke sneer uit naar Aylin. “Ze kwam zo fake over soms,” vertelt hij.

Over en weer

Aylin heeft de beelden van Fatih gezien en is het absoluut niet eens met zijn uitspraken. In een reeks screenshots – die ze in haar Instagram Stories deelt – doet ze haar kant van het verhaal. “Hahaha, je noemt mij fake vieze Fatih”, begint ze. “En dan mij fake noemen omdat ik jou nooit heb zien zitten, zielig,” schrijft ze bij de screenshots van Whatsapp-gesprekken tussen haar en Fatih.

Op een van de screenshots is te zien hoe Fatih zijn excuses aanbiedt. Voor wat precies, is niet duidelijk. “Hey Aylin, bij deze wil ik je mijn oprechte excuses aanbieden na wat er gebeurd is,” schrijft hij. “Ik ben niet kwaad op je of whatever, maar we hebben allemaal een leuke tijd en een mindere tijd gehad maar we zijn allemaal vrienden.”

Hier wil Aylin echter niets van weten. “Je excuses zijn shit. Wacht maar tot iedereen weet hoe jij echt bent”, haalt ze uit. Oei!

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws