Is dit de nieuwe lover van Kim Kardashian?

De twee werden samen hand in hand gespot.

Lees ook

De scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West is nog niet officieel rond, maar de twee lijken al een tijdje hun eigen gang te gaan. Zo werd Kanye meerdere keren met Irina Shayk gespot (al is die romance alweer voorbij) en lijkt Kim het nu gezellig te hebben met een nieuwe man in haar leven.

Nieuwe liefde

De relatie tussen Kim en Kanye, die zijn naam onlangs veranderde naar Ye, is al een tijdje finito. Waar Ye al snel zijn liefde bij topmodel Irina zocht, leek Kim het rustiger aan te pakken. Tot deze week, want Kim is inmiddels al twee keer gespot met niemand minder dan standup-comedian Pete Davidson.

People Magazine wist foto's van Kim en Pete te bemachtigen, waarop de twee elkaars hand vasthouden tijdens een ritje in een achtbaan. Hoewel dat behoorlijk romantisch klinkt, wisten insiders aan het tijdschrift te vertellen dat Kim en Pete slechts goede vrienden zijn. Vermoedelijk waren ze op pad met Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker.

Saturday Night Live

Bij alleen het achtbaanritje bleef het echter niet. Kim en Pete waren afgelopen maand ook samen te zien in een sketch in Saturday Night Live, waar Kim gastpresentatrice was. Kim en Pete speelden in deze scene Alladin en Jasmine en deelden zelfs een zoen uit in deze scène.

Zou er sprake zijn van liefde? Of zijn de twee gewoon goede vrienden? To be continued…

Bron: Saturday Night Live | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook