doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Sonny werkt aan eigen serie

Het draait allemaal om het proces...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af85ccedac8 img{#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af85ccedac8 img{#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af85ccedac8 img{#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61af85ccedac8 img{#fig-61af85ccedac8 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Sonny

Sonny Lorenzo is misschien wel een van de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island ooit. De realityster kreeg te maken met een grote nasleep van het programma en moet nog altijd dealen met grappen over zijn opvallende uitspraken. Sonny zou Sonny niet zijn als hij hiermee niks zou doen, want voor een nieuwe serie wil hij namelijk andere realitysterren helpen met hun proces...

Na de deelname

Afgelopen weekend was Sonny als deelnemer te zien bij Boxing Influencers en na afloop stond hij de pers nog even te woord. Daar vertelde hij uiteraard over de spannende pot, die hij helaas verloor, maar deed hij ook nog iets anders uit de doeken.

Zo deed hij tegenover Shownieuws een opvallende onthulling, namelijk dat hij werkt aan een eigen serie. "Ik mag er niet al te veel over vertellen", vertelt hij. Sonny hoopt met zijn eigen serie mensen te helpen die net als hem ook hebben meegedaan aan een realityshow. Zo wil hij hen helpen om goed om te gaan met alle dingen die op hen afkomen ná hun deelname.

Nieuwe vriendin

"Er is niet echt iemand die jou helpt en begeleidt op het moment dat je zo veel op tv bent geweest", legt Sonny uit. "Daar voel ik me goed bij, dat ik mijn ervaring kan delen met iemand anders." Meer details wil de realityster helaas nog niet loslaten over zijn eigen serie, daarvoor moeten we dus nog even geduld hebben!

Onlangs maakte Sonny nog bekend weer van de markt te zijn. Het bleef voor een lange tijd geheimzinnig, maar inmiddels is het Instagram official: Sonny heeft een relatie met de knappe Noémi. "Ze is een volwassen dame, werkt als leerkracht en ze heeft alles goed op een rijtje. Noémi is zelfstandig, zorgzaam en enorm lief. Bovendien heeft ze echt een overdosis aan humor, we lachen ons de hele dag de ballen uit de broek! Ja, we hebben het superfijn", wist Sonny onlangs aan Love Reality te vertellen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');