Ideaal! Snackmerk graze geeft je een gratis snack als je hangry bent

De scanner van graze meet hoe hangry jij bent. Ben je inderdaad behoorlijk hangry? Dan krijg je een gratis graze-snack.

Lees ook

Word jij chagrijnig als je trek hebt? Je bent niet de enige. Hoewel we liever niet toegeven dat we weleens hangry zijn (oftewel: hungry en angry) is niets minder waar. Gelukkig is daar nu een oplossing voor bedacht. Snackmerk graze lanceerde vandaag namelijk een app die meet hoe hangry jij bent. Enne, ben jij inderdaad behoorlijk hangry? Dan bezorgt Gorillas je deze week in no-time een gratis graze-snack!

Van hangry naar happy met graze

Hangry

Hongerchagrijnig zijn bestaat echt. Velen hebben namelijk weleens last van een slecht humeur als ze honger hebben. Door een natuurlijke reactie van de hersenen op een lege maag kun je inderdaad niet te genieten zijn als je honger hebt. Als je niet genoeg hebt gegeten, krijg je namelijk een te lage bloedsuikerspiegel, waardoor je hersenen functies als zelfbeheersing tijdelijk op een lager pitje zetten. Aha!

Hoewel iedereen weleens hangry is, is voorkomen natuurlijk beter dan genezen. Snackmerk graze komt dan ook met een fijne oplossing.

Van hangry naar happy

Dankzij graze hoef je niet lang last te hebben van hangryness. Het snackmerk heeft vandaag namelijk een handige hangry-scanner gelanceerd. Met deze app kun je aan de hand van je gezichtsuitdrukking meten hoe hangry jij bent.

Ben je hangry genoeg? Heb jij even 'geluk'! Dan kun je deze week via Gorillas je favoriete graze-snack in je digitale mandje mikken en binnen no-time gratis laten thuisbezorgen. Ideaal om snel van je hangryness af te komen!

Benieuwd hoe hangry jij op dit moment bent? Probeer de scanner HIER uit.

Let op: Gorillas is beschikbaar in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Tussen 2 en 7 november worden graze-snacks gratis door Gorillas bezorgd zolang de voorraad strekt.

Laatste nieuws

Zie ook