Zien: Netflix deelt officiële trailer van Undercover seizoen 3

En er zit een heel onverwachte twist in.

Ons geduld werd flink op de proef gesteld, maar op 21 november is het dan eindelijk zover: het derde seizoen van Undercover. Onlangs dropte Netflix al de eerste beelden, maar inmiddels is de officiële trailer gelanceerd. Wat ons meteen opvalt? Drugsbaron Ferry Bouman en undercoveragent Bob gaan – ja echt – hun krachten bundelen. En dat levert nú al spannende beelden op.

Krachten bundelen

Nadat de undercover-klus van Bob in het tweede seizoen behoorlijk in de soep liep, is hij zijn job als undercover-agent kwijt. Ferry Bouman verblijft nog altijd in de gevangenis en staat niet meer aan de top van de xtc-wereld. Zijn plek is ingenomen door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut.

Nadat een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. De politie besluit Bob, ondanks dat hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd heeft hangen, een voorstel te doen. Hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als hij opnieuw als undercoveragent aan de slag gaat en de verrader weet te ontmaskeren. En dit klusje moet hij klaren met niemand minder dan Ferry Bouman.

Bijzondere wending

Dat de twee rivalen plotseling moeten samenwerken zorgt nu al voor genoeg interessante en soms hilarische beelden. Enne, voor de fans die in het vorige seizoen te weinig Daniëlle hebben gezien. Daar is in het derde seizoen absoluut rekening mee gehouden. Zowel Ferry, Daniëlle als Bob zijn in dit derde seizoen volop aanwezig.

Dus, noteer in je agenda: vanaf 21 november is er wekelijks een nieuwe aflevering van Undercover te zien.

Beeld: Netflix

Laatste nieuws