Nog geen plannen dit weekend? Grazia tipt waar je moet zijn

Van de lekkerste restaurants tot de leukste staycations.

Yessss, het weekend staat weer voor de deur! Heb je nog geen plannen gemaakt? Grazia to the rescue. Wij zetten de leukste, mooiste en fijnste tips voor je op een rij. Zo kom jij het weekend wel door.

Halloween vibes

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat 31 oktober weer in zicht is, oftewel: Halloween. Heb je wel zin in een avondje griezelen? Dan ben je bij The Army of Horror aan het juiste adres. Tijdens dit event wordt elke kamer in het museum The Upside Down Amsterdam omgetoverd tot een ware Halloween-ervaring. Trotseer je alle kamers? Dan kun je daarna in het café – dat voor de gelegenheid ook wordt getransformeerd tot een nachtclub – al je adrenaline eruit dansen.

Durf je het aan? De Halloweenervaring in The Upside Down is vanaf 27 t/m 31 oktober. Je shopt tickets via deze link.

De koning(in) te rijk aan de Keizersgracht

Canal House in Amsterdam is de perfecte locatie voor een heerlijke staycation. Het boetiekhotel ligt aan de Keizersgracht, middenin het centrum van de stad, in het hart van het prachtige ‘De Negen Straatjes'. Maar dat zou je bijna vergeten als je je terugtrekt in één van de uniek ingerichte hotelkamers (met enorm comfortabele bedden) of de rustige, groene tuin van het hotel. Enne, je kan bij het ontbijt een glas prosecco bestellen: noem een betere manier om de dag te beginnen!

Meer info over Canal House in Amsterdam vind je via deze link.

Bingen op de bank

Je kunt je weekend vullen met staycations, diners of andere activiteiten, maar er gaat ook niets boven een middagje series bingen op de bank. Remember het hilarische Huilon-filmpje, gebaseerd op het typetje Harco? Deze YouTube-video heeft inmiddels al 1,3 miljoen views en heeft zich inmiddels weten te ontwikkelen tot een volwaardige serie. Joardy Season 2 is inspirerend, interessant en bevat veel bekende actrices zoals Hannah Hoekstra, Gerda Havertong, Annette Malherbe en Anne Blok.

Je bekijkt Joardy Season 2 op NPO3 via deze link.

Heftig verhaal

In Videoland Original Het Leven als Liesje staat de Rotterdamse Liesje centraal. Na een reeks zware teleurstellingen in mannen, met slachtoffer worden in de grootste groepsverkrachting die Nederland kent als druppel, verliest zij haar vertrouwen in mannen compleet. Dit weet ze op latere leeftijd om te zetten in haar leven als luxury escort en stripteasedanseres, waarmee ze mannen in feite ‘gebruikt’ om zo een luxeleven te kunnen leiden. De vraag is echter hoe lang dit leven nog houdbaar is voor Liesje. Een heftige docu-serie die zeker het kijken waard is.

Het Leven als Liesje is vanaf nu op Videoland te bekijken.

Museumbezoekje

Eindelijk is het zo ver, het eerste museum voor elektronische muziekcultuur opent haar deuren in Amsterdam. Our House is gericht op de ontstaansgeschiedenis, cultuur en subculturen van de elektronische muziek en onder meer Armin van Buuren, Carl Cox, Diplo en Charlotte de Witte leverden een bijdrage aan het museum. Behalve fototentoonstellingen zijn er ook interactieve vinylspelers, waar bezoekers kunnen bladeren door 150 iconische platen. En in de traditie van legendarische housefeesten eindigt het museumbezoek aan Our House met een bijzondere eindshow: de Culture Ride, een audiovisuele 4D-ervaring. Gaat dat zien!

Benieuwd? Je boekt een bezoekje via deze link.

Laatste nieuws