Ka-ching: voor dit bedrag hebben de Meilandjes hun miljoenenvilla verkocht

De familie heeft er behoorlijk wat winst op gemaakt.

Lees ook

Onlangs maakte de familie Meiland bekend dat de miljoenenvilla in Noordwijk een miskoop is geweest. De Meilandjes weten gelukkig van aanpakken en besloten niet bij de pakken neer te zitten. Er werd in no time een nieuwe miljoenenvilla op de kop getikt, waarna het oude stulpje in de verkoop ging. Enne, daar heeft de familie een behoorlijk bedrag voor gekregen.

Miljoenenvilla

De familie Meiland woonde nog geen half jaar in de miljoenvilla in Noordwijk, maar heeft zich er niet thuis gevoeld. Zo vertelden Martien Meiland en Erica Meiland eerder aan Shownieuws dat de twee maar weinig privacy hadden. Het huis had geen oprijlaan, waardoor er dagelijks fans voor de deur stonden om een glimp van de familie Meiland op te vangen. Tijd voor verandering, dus besloot de familie op zoek te gaan naar een nieuw paleisje.

En tja, een nieuw huis was al snel gekocht, maar het oude huis moest nog wel worden verkocht. Een stressvolle periode, die voor de familie gelukkig goed is afgelopen.

Flink bedrag

Aan Shownieuws wist Erica te vertellen dat Martien en Erica een flink bedrag voor de villa hebben gekregen. Het huis is namelijk verkocht voor €2.695.000 verkocht, dat is €155.000 meer dan de prijs die de familie eerder dit jaar heeft betaald. Ondanks dit goede nieuws, heeft de familie het kasteel in Frankrijk helaas nog niet verkocht. Er zijn nog een aantal geïnteresseerden die het Franse chateau willen bekijken, dus de familie hoopt zo snel mogelijk van het kasteel af te zijn. Fingers crossed!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook