doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ronnie Flex gooit gevoelens op tafel: 'Het moet gewoon klaar zijn'

De drukte wordt de rapper even te veel.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aaf36d1b3ff img{#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aaf36d1b3ff img{#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aaf36d1b3ff img{#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aaf36d1b3ff img{#fig-61aaf36d1b3ff img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Ronnie Flex

Ronnie Flex heeft een bomvolle agenda: hij is volop aan het touren, geeft binnenkort een groot concert én hij kan elk moment vader worden. En hoewel het allemaal leuke dingen zijn, wordt het de rapper allemaal even te veel. In zijn Videoland-docuserie Ronnie: Voor Altijd Samen gaat hij het gesprek aan met lover Demi de Boer.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Romantisch avondje

In de docuserie nemen de tortelduifjes ons mee op een romantisch avondje uit. Ze hebben een nachtje weg gepland in een hotel in Amsterdam, om even aan alle drukte te kunnen ontsnappen. "We hebben het superdruk gehad de afgelopen maanden en Ronnie eigenlijk de afgelopen jaren. Dus het is voor hem heel chill om even niet te werken", vertelt Demi voor de camera.

Maarre, heel romantisch kunnen we de avond niet noemen. Ronnie wil namelijk koste wat kost zijn Playstation meenemen naar de hotelkamer om FIFA te kunnen spelen. "Ik moet en zal spelen vanavond. Maar gelukkig is Demi dat ook gewend", legt hij uit.

Drukke periode

Wanneer de het stel samen een hapje gaat eten in het hotel, wordt al snel duidelijk dat Ronnie er even doorheen zit. "Ik heb het effe druk gehad de afgelopen dagen", constateert hij. "Het gaat nog wel veel drukker worden, schat. Straks moet je een beat gaan maken, terwijl je een luier moet verschonen", reageert Demi, doelend op de aanstaande gezinsuitbreiding. En dat is precies de reden dat Ronnie nu nog zoveel mogelijk wil doen.

Het wordt al snel duidelijk dat er veel te weinig uren in een dag zitten voor Ronnie. Zo staan er nog vijftien shows op de planning die eerder zijn uitgesteld, het concert in Paradiso moet nog helemaal worden voorbereid en dan is er ook nog een kleine op komst. Hierdoor komt hij helemaal niet meer toe aan nieuwe muziek maken. "En dan ga ik in hetzelfde schuitje belanden als vorige keer. Dan ben ik een half jaar verder en heb ik nog niks bereikt. Het moet gewoon klaar zijn", aldus de rapper.

Smoes

"Ik wil eigenlijk met een smoes of een leugen komen", geeft Ronnie toe aan zijn vriendin. "Dat ik overspannen ben. Zodat ik even geen shit kan doen en gewoon muziek kan maken. Ik wil eerst de essentie, de fundering op orde hebben. Dan ben ik ook gewoon gelukkiger."

Voor Demi heeft het openhartige gesprek ook voor nieuwe inzichten gezorgd. "Het is een gevoelig en diep gesprek, maar het geeft mij ook wel weer duidelijkheid over wat hij op dit moment nodig heeft. En aan het einde van de dag is muziek zijn passie, zijn werk, waar hij voor leeft. En ik probeer hem daar zo goed mogelijk in te steunen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');