Zien: Netflix deelt de trailer van Tiger King 2

Het belooft opnieuw een spraakmakend seizoen te worden.

Lees ook

Vorig jaar was de Netflix-docu Tiger King een groot succes. Reden genoeg voor de makers om een tweede reeks te maken. Vandaag deelt de streamingsdienst de eerste beelden in de gloednieuwe trailer.

Het verhaal

Even een recap: in het eerste seizoen, dat voluit Tiger King: Murder, Mayhem and Madness heet, volgen we dierentuineigenaar Joe Exotic. De serie gaat over de ruzie tussen fokker Joe en zijn aartsvijand Carole Baskin. Carole beschuldigde Joe van het mishandelen van de dieren in zijn park. Lang verhaal kort: de fokker wordt schuldig bevonden en zit as we speak een gevangenisstraf van 22 jaar uit. Maarre, dat is niet alleen vanwege de beschuldigingen over dierenmishandeling. Hij zou ook iemand hebben ingehuurd om Carole te laten vermoorden.

Tweede seizoen

In een nieuwe reeks van de Netflix-hitserie zien we hoe het verhaal verder gaat. En dat belooft opnieuw spraakmakend te worden! Volgens sommigen was het eerste seizoen slechts 'het topje van de ijsberg'. Wat kunnen we verwachten?

Joe zit nog steeds achter de tralies, terwijl Carole vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. In het nieuwe seizoen kunnen we nieuwe bizarre onthullingen verwachten van de beruchte personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. Ook vrienden en vijanden Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson keren terug in Tiger King 2. Er staat dus weer een heleboel moord, chaos en waanzin op ons te wachten. We can't wait!

Gezondheid

Helaas gaat het met de gezondheid van Joe, die voluit Joseph Maldanado-Passage heet, niet zo goed. In mei maakte hij bekend dat hij prostaatkanker heeft. In de zomer vertelde hij vanuit de gevangenis aan The Sun dat zijn dokters vermoedden dat de kanker is uitgezaaid naar zijn buik en bekken.

Het ziet er niet goed uit voor de fokker, want hij wordt in de gevangenis ook niet behandeld voor zijn ziekte. “Ik wacht al sinds oktober op een coloscopie en een endoscopie. De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan dat-ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is.” Heftig!

Tiger King 2 is vanaf 17 november te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Bron: RTL Boulevard, Mashable Benelux | Beeld: Tiger King | Video: YouTube Netflix

Laatste nieuws

Zie ook