Temptations Aylin neemt drastisch besluit

Dit zagen we niet aankomen.

Temptation Island: Love or Leave loopt op z'n einde, dus de koppels hebben genoeg tijd gehad om te bedenken of hun relatie echt meant to be is. In de nieuwste aflevering zien we dit duidelijk terug bij Aylin, aangezien zij vrij plotseling een drastisch besluit neemt.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Niet meer samen

Het was een bewogen periode voor deelnemers Aylin en Efrain. Efrain wilde bewijzen dat hij helemaal geen player is, en Aylin hem zou moeten vertrouwen. Dit plannetje liep echter al tijdens de eerste avond in de soep, aangezien volgens Efrain “de player in hem naar buiten kwam” en hij flirtte met de singles in de villa.

Al vanaf dat moment sloeg bij Aylin de twijfel toe. Zelfs zo erg dat ze in de nieuwste aflevering besluit een punt achter haar relatie met Efrain te zetten. “Ik heb lang getwijfeld over mijn relatie, maar ik heb besloten om ermee te stoppen”, vertelt ze in de aflevering.

Zeker weten

De twee hadden een afspraak om geen singles toe te laten in de slaapkamer, maar die regel besloot Efrain in een eerdere aflevering al te verbreken. Hij en Shallie hebben een enorm sterke connectie, en dat is voor Aylin een duidelijke reden om een einde aan haar relatie te maken.

“Voor mij is de relatie klaar. Ik vind dat ik beter verdien dan Efrain“, stelt de beauty zelfverzekerd. “Hij wilde zich bewijzen en laten zien dat hij eerlijk is, maar dat is hij niet. Ik heb twee mooie jaren gehad met Efrain en daar ben ik heel dankbaar voor, maar ik verlaat Temptation Island als vrijgezel.”

Bron: Videoland | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws