Montana Meiland geraakt door kritiek op zus Maxime: ‘Ik vind het naar om te zien’

Maxime heeft de afgelopen tijd veel kritiek te verduren gehad.

Maxime Meiland krijgt de afgelopen tijd flink wat kritiek over zich heen. En dat raakt niet alleen de jongste Meiland-telg, ook oudere zus Montana is behoorlijk geraakt door de negatieve berichten. In de nieuwste Weekend reageert ze dan ook op alle kritiek rondom haar zusje.

Kritiek

Hoewel de Meilandjes doorgaans veel fans achter zich hebben staan, krijg Maxime de laatste tijd behoorlijk wat kritiek te verduren. Zo zou haar eigen kinderkledingwebshop 'niet deugen' en zou ze helemaal 'geen originele kinderkledinglijn' hebben. Niet veel later moest de pas verhuisde Meiland-telg het opnieuw ontgelden toen ze bekend maakte dat ze alweer nieuwe verhuisplannen had. Een aantal mensen noemden haar zelfs 'verwend'.

“Ik vind het naar om te zien”, reageert Montana in Weekend. “Dat vind ik wel kwalijk, dat mensen tegenwoordig zo snel een mening over je hebben. Het is erg dat Maxime zoveel over zich heen krijgt, maar ja, je moet het dan toch proberen te negeren en denken: laat maar gaan.”

Gezinsuitbreiding

Ook moeder Erica vindt het lastig om alle kritiek over Maxime te lezen. “Dat kind werkt zo hard, doet alles zelf en heeft een leuke webwinkel en bouwt de site zelf, dan mag je toch verhuizen. Waar bemoeien mensen zich mee?”, vertelde ze onlangs in Aran On Tour.

Ook doet Erica uit de doeken dat Maxime wel open staat voor nog meer gezinsuitbreiding. “Ze wil nog wel een kindje en misschien nog wel eentje, dus ze willen ook wel een huis op de groei kopen. Laat haar lekker!”, aldus Erica. Duidelijk!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws