Trend du moment: varsity jackets

High school vibes!

Lees ook

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe winterjas. Ben je niet zo'n fan van de enkellange varianten en gaat jouw hart juist sneller kloppen van een sportief modelletje? Lucky you, want dit seizoen hijst menig modeliefhebber zich in een oversized varsity jacket. Comfortabel, een eye catcher en makkelijk te combineren.

Varsity jacket

Wie vroeger alle mogelijke tienerseries heeft gebinged zal dit ouderwetse jack wel herkennen, deze oversized jas geeft ons namelijk echte high school-vibes. Je weet wel, zo'n jas die de hunk van de school dagelijks droeg. Deze boy-ish en oversized look spotten we momenteel overal op Instagram en doet het vooral goed op een jeans gecombineerd met sneakers of zwarte boots.

Favoriete looks

De jas is tegenwoordig in tig verschillende kleurtjes te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een veilige variant, bijvoorbeeld met zwart, bruin of wit, maar mag je dit seizoen ook uitpakken met felle kleuren als blauw, rood, groen of allerlei kleuren met elkaar gemixt. Het jasje is te herkennen aan de leren mouwen, maar spotten we op Instagram ook in allerlei andere soorten stoffen.

Kortom: je kunt met deze jas alle kanten op. Voel je 'm nog niet helemaal? Onderstaande fashion influencers laten zien hoe je dit vrolijke jack combineert.

Niet zo'n zin in felle kleuren? Ook in verschillende grijstinten is de varsity jacket een hot item.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook