Aha: uit zoveel afleveringen bestaat Temptation Island: Love or Leave

Hoeveel afleveringen kunnen we nog verwachten?

Lees ook

Het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave is in volle gang. Iedere week zitten we er weer klaar voor en de weken vliegen voorbij. Inmiddels hebben we al tien heftige en juicy afleveringen achter de rug. Maar hoeveel weken kunnen we eigenlijk nog genieten van onze favo realityshow?

Drama

Het dramagehalte is dit seizoen weer sky high. We willen er dan ook nog helemaal niet aan denken dat het einde in zicht is. Toch kunnen we nog maar een paar weken genieten van de issues tussen Bert en Delphine – wat natuurlijk het meest besproken stel van dit seizoen is. Dat hun relatie definitief finito is, kunnen we inmiddels wel met zekerheid zeggen. Maar we zijn ook benieuwd hoe het afloopt tussen Efrain en Aylin en Wouter en Julia, want die relaties hangen ook aan een zijden draadje. En wat gaat er nog gebeuren met Nico en Donna? Ook hun relatie is voorbij, maar zullen zij ware liefde vinden in één van de singles?

Afleveringen

In totaal bestaat het tweede seizoen van Temptation Island dit jaar uit veertien afleveringen. Dit zijn dertien reguliere afleveringen en één reünieaflevering, waarin we kunnen zien hoe het nu met de koppels gaat. We hebben nu tien afleveringen kunnen zien, wat betekent dat er nog vier op ons te wachten staan. 11 november is de laatste aflevering vanuit de villa en 18 november wordt de reünie uitgezonden. Enne, wij verwachten daarin nog een heleboel sensatie, drama en spanning te zien. We can't wait!

Bron: Love Reality | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook