Yolanthe Cabau geeft duidelijkheid over relatiegeruchten met Jasmina

'Nu ben ik weer lesbisch met een vriendinnetje van mij. Dat komt letterlijk uit de duim.'

Lees ook

Als BN'er heb je om de haverklap te maken met onjuiste verhalen en gossips die de ronde doen. Ook Yolanthe Cabau kan erover meepraten. Zo werd er onlangs nog gespeculeerd over haar vermeende relatie met bestie Jasmina. “Dat komt letterlijk uit de duim”, vertelt Yolanthe in een exclusief interview aan Grazia.

Relatiegeruchten

Yolanthe besloot jaren geleden niet meer te reageren op alle verhalen over haar en haar liefdesleven. Toch verbaast de actrice zich er nog altijd over wat er in de media gezegd wordt. “Ik ben familie georiënteerd en werk hard. Maar er valt altijd wel iets te zeggen. En als er niets is, dan verzinnen ze wel iets”, vertelt ze in de nieuwste Grazia.

“Nu ben ik weer lesbisch met een vriendinnetje van mij. Dat komt letterlijk uit de duim. Mijn hele leven wordt er al tegen me gezegd: ‘Yo, waar rook is, is vuur’. Maar jongens, er is niet eens rook, er wordt rook gecreëerd.”

Goed vriendinnetje

Waar de gossips precies vandaan komen? Ook voor Yolanthe is het soms een raadsel. “Gisteren werd er nog verkondigd: Yo op liefdesvakantie met Jasmina. Jasmina is een goed vriendinnetje van me. Ze is het nichtje van mijn beste vriendin Fitrah. Ik ken haar familie al sinds mijn achtste. Wij noemen elkaar ook nichtjes. Jasmina woont ook in Los Angeles, dus we zijn daar vaak samen. Ze is als een tante voor Xess”, gaat Yolanthe verder.

“In het begin moesten we lachen om de geruchten, maar het blijft maar doorgaan. Omdat ik dus niet reageer op de verhalen, gaat het een heel eigen leven leiden, want dan zal het wel kloppen. Maar als ik erop inga, trekt het alleen nog maar meer ongewenste aandacht naar me toe. Het is moeilijk om het goed te doen. Dus ik probeer het gewoon te laten.”

Verliefd worden op een vrouw

Of de geruchten rondom Yolanthe en een liefde voor een vrouw dan echt klinkklare onzin zijn? “Nee hoor. Ik heb ooit geëxperimenteerd met een meisje toen ik achttien was. Dat was hartstikke leuk en onschuldig. Maar ik werd niet verliefd op haar, dus bleef het daarbij en gingen we als vriendinnen verder. Dat is de enige keer dat ik met een vrouw ben geweest. Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest, want ik kan niet in de toekomst kijken. Ik sta open voor wat het leven me op mijn pad brengt. En dat kan alles zijn. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Maar voor nu is dit een mooi voorbeeld van een broodjeaapverhaal.”

In een exclusief interview met Grazia vertelt Yolanthe openhartig over de liefde, haar rol in de film Liefde zonder Grenzen, de liefde en relaties. Vanaf vandaag in de winkel!

Bron: Grazia (Anette de Vries) | Beeld: Martika de Sanders

Laatste nieuws

Zie ook