Monique Westenberg deelt lieve foto van André Hazes en zoontje

Ahw!

Lees ook

Monique Westenberg en André Hazes zijn allang niet meer happy together, maar voor hun zoontje André jr. maken ze een uitzondering. De kleine man mocht gisteren alweer vijf kaarsjes uitblazen en papa André kon natuurlijk niet op het feestje ontbreken.

Mooiste cadeau

Gisteren vierde André Junior zijn vijfde verjaardag. Via social media konden we een beetje meegenieten van het feestje. Zo zagen we een prachtige taart voorbijkomen en is de kleine natuurlijk overladen met cadeaus. Enne, het mooiste cadeau? Dat kwam volgens Monique middels een special delivery in de vorm van zijn vader, André Hazes. Volgens de mom werd de kleine “flink verwend”, maar was dit “zijn mooiste cadeau”.

Stralende vader

In haar stories deelt Monique een paar lieve kiekjes van een stralende vader en zoon. Zo zien we dat André aankomt op het cadeau voor zijn zoontje: een felblauwe quad met een grote strik erop. Vervolgens zien we dat de jongste Hazes-telg vol trots op zijn nieuwste aanwinst zit, met papa aan zijn zijde. Cute!

Beeld: Instagram @moniquenoell
Beeld: Instagram @moniquenoell

In het zonnetje

Ook door zijn moeder en tante werd de jarige André gisteren flink in het zonnetje gezet op social media. Zo deelde Monique volop foto’s en video’s van de kleine. “En ineens ben je 5! Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama heb mogen worden van jouw mooie zieltje”, schrijft ze. “Die dankbaarheid krijg jij in alles van mij terug!” staat er verder in het bijschrift. In haar stories deelde ze bovendien hoe de kleine man zijn cadeautje openmaakt: “Een echte vlogcamera!” roept hij enthousiast terwijl hij de kindercamera openmaakt. Het zoontje van André en Monique weet namelijk op vijfjarige leeftijd al precies wat hij wil worden: vlogger.

Ook Roxeanne Hazes, tante van de aspirant-vlogger, feliciteert haar neefje hartelijk op Instagram. “We love you! Happy birthday grote neef,” schrijft ze. Op de zonnige foto zijn Roxeannes zoontje Fender en neef André te zien terwijl ze met elkaar aan het spelen zijn. Ahw!

Bron: Tips en Weetjes, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook