Volgers Mascha Feoktistova smelten van schattige video dochtertje Mila

Cute!

Mascha Feoktistova en Gregor van Vlierden zijn dolgelukkig sinds dochtertje Mila in hun leven is gekomen. En hoewel de kleine nog maar net een jaar oud is, laat ze haar talenten nu al volop zien. Mascha deelt namelijk een superschattige video waarin Mila voor het eerst een ballet-video ziet. Enne, als je het ons vraagt zien we hier een danseres in de dop!

Magisch

Op Instagram deelt Mascha een video waarin dochtertje Mila voor het eerst naar ballet kijkt op een tablet. “Mijn hart kan dit niet aan. Mila ziet voor het eerst van haar leven een balletvideo”, schrijft Mascha in haar stories. In het filmpje zien we hoe Mila gefascineerd naar het scherm kijkt en zelfs enkele moves probeert na te doen. Zo gaat de kleine danseres al netjes op haar tenen staan en beweegt ze sierlijk met haar armen. “Ze is 15 maanden en kan net los 3 stappen lopen”, deelt de trotste mommy. “Ze is heel erg gek op muziek en dansen. Dit is toch magisch om te zien.”

Het danstalent heeft Mila niet van een vreemde, zo legt Mascha uit. “Mijn overgroot oma was een bekende ballerina in Rusland, en mijn schoonmoeder heeft ook 20 jaar op ballet gezeten. Het zit echt in de familie en ik vind het dus prachtig.”

Smelt

Ook haar followers smelten van de kleine Mila. “Zo lief! Zodra ze het wil, breng haar naar balletles! Natuurtalentje!” reageert een enthousiaste volger. “Omg dit is echt te schattig. Check haar dan op haar tenen staan met haar armen omhoog! Meteen alles in praktijk brengen”, laat een ander achter. “Ik smelt”, “Te lief” en “Zo schattig dit”, klinkt het verder in de reacties.

Al die lieve comments doen de YouTuber veel goeds. “Aahw iedereen huilen in dm. I know right! Ik vind ballet ook echt prachtig en zo magisch. Ik geloof sowieso dat dansen iets bijzonders met ons doet (of je nou zelfs danst of ernaar kijkt). Deze minivideo roept al zoveel emoties op.”

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram @beautygloss

Laatste nieuws