Nicolette Kluijver: ‘Inmiddels ben ik op mijn 37ste al een burgertrut’

'Ik ga nooit meer naar feestjes', geeft de presentatrice toe.

Lees ook

Nicolette Kluijver is veranderd. De voormalige rebel zocht in haar BNN-tijd nog weleens de randjes op, maar dat lijkt nu verleden tijd te zijn. In gesprek met Beau Monde vertelt de presentatrice openhartig over die verandering.

Veranderd

Vroeger was haar motto 'ik rel en ik zie wel'. En hoewel de rebel in haar nooit helemaal verdwijnt, ziet haar leven er inmiddels toch een tikkeltje anders uit. “Mijn dagen zijn niet zo ingericht dat ik lekker op de bank een boek ga lezen. Ik ben altijd wel bezig met opnames voor programma’s, wakeboarden, surfen, een berg beklimmen, honden redden. Ik probeer echt alles uit het leven te halen”, vertelt Nicolette in de nieuwste Beau Monde.

“Maar dat randje opzoeken en kijken of ik er overheen kan, is er met de jaren, en vooral sinds de komst van de kinderen, wel af gegaan. Ik ben veranderd”, geeft ze toe.

Gekke uitspattingen

Heeft de beauty tegenwoordig nog weleens gekke uitspattingen? “Nou, nee. In mijn BNN-tijd was het wel eens koorddansen (ze werkte lang voor Spuiten en slikken en voor het programma Try before you die deed ze gevaarlijke en verboden dingen, zoals aan de noodrem trekken in een rijdende trein en drugsdealers achtervolgen in Miami, red.). We hebben geluk gehad dat de dingen die we daar deden, nooit fout zijn gegaan”, geeft ze toe.

Uiteindelijk kwam de presentatrice op het punt dat er iets moest veranderen. “Toen ik zwanger werd van Isabella dacht ik: ik moet mijn leven anders gaan inrichten, want dit hoort niet meer bij een moeder. Inmiddels ben ik op mijn 37ste al een burgertrut.”

Burgertrut

Hoe het voelt om een burgertrut te zijn? “Heerlijk”, geeft de blondine toe. “Ik dacht altijd dat ik een moeder zou worden met een kind dat met blote voeten op festivals loopt. Zo’n vrijheid blijheid hippiemoeder. Dat is echter niet het geval. Ik ben zo’n moeder die van regeltjes, rust en reinheid houdt. Ik gebruik geen drugs en ga ook nooit meer naar een feestje. Het meest heftige wat ik doe op een zaterdagavond is naar een pannenkoekenrestaurant met de kids.”

In de nieuwste Beau Monde vertelt Nicolette meer over haar nieuwe leven en het moederschap, geeft ze een kijkje achter de schermen bij Expeditie Robinson en is ze openhartig over haar vriendschap met Peter R. de Vries. Vanaf woensdag 27 oktober in de winkel.

Bron: Beau Monde (Anne Tonen) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook