Babynieuws! Radio-dj Eva Koreman bevallen van dochtertje

Beschuit met roze muisjes!

Geweldig nieuws voor Eva Koreman en haar vriend Darko Tadic, de twee zijn voor het eerst ouders geworden van een dochter. Op Instagram deelt de radio-dj een lief kiekje van het kersverse gezin én onthult ze de prachtige naam.

Overweldigd door liefde

Afgelopen donderdag is de kleine ter wereld gekomen. Het dochtertje van Eva en Darko heeft de prachtige naam Maia Anna Mica Tadić gekregen. “Maia is op 21-10-21 geboren. Ze is geweldig en kerngezond”, schrijft de radio-dj op Instagram bij een foto van haar gezinnetje. Eva houdt haar pasgeboren dochter in haar handen en poseert samen met haar vriend stralend voor een selfie.

Het stel zit duidelijk op een roze wolk. “Darko en ik weten niet wat we met onszelf aan moeten, we zijn zo overweldigd door liefde.” Enne, nog een paar belangrijke details: “Ze heeft hele grote voeten en heel veel haar.”

Reacties

Het stel kan rekenen op een heleboel felicitaties onder de post. Onder meer Chantal Janzen, Nicolette Kluijver en radio-collega Frank van der Lende feliciteren het stel met hun dochtertje Maia. “Jaaaaaaaa gefeliciteerd lieverds!!!!!!!!!”, reageert Kim Kötter.

Bijzondere aankondiging

Een half jaar geleden maakten de lovers bekend dat ze een kindje verwachtten. “Met veel liefde, blijdschap, dankbaarheid en plezier willen we met je delen dat we een kindje verwachten”, schreef Eva bij een foto waarop ze middenin een bloemenparadijs met een sluier op haar hoofd met haar babybuik poseert. Eva haalde dan ook alles uit de kast voor deze bijzondere aankondiging. Enne, mocht je een soort déjà-vu hebben bij het zien van de foto, dan kan dat kloppen! De foto is namelijk een dikke vette knipoog naar de welbekende pregnancy shoot van niemand minder dan Beyoncé. Goals!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws