Goals: koppel met opvallend stijlvolle én matching outfits gaat viral op Instagram 

Het stel draagt al vijf jaar lang dezelfde outfits.

Nelson Tiberghien en Isabelle Chaput zijn naast lovers ook fashion buddies. Ze dragen namelijk al vijf jaar lang dezelfde soort outfits. Enne, die zijn jaloersmakend stijlvol én matching. Op hun Instagramaccount 'Young Emperors' delen ze regelmatig prachtige foto's van hun looks.

De liefde

In 2013 leerden Nelson en Isabelle elkaar kennen aan Gobelins School of Images, in Parijs, waar ze beiden fotografie studeerden. Hier plakten ze allebei nog een stage in New York aan vast. Ze werden niet alleen verliefd op de city that never sleeps, maar ook op elkaar. Sindsdien is hun liefde alleen nog maar gegroeid. Evenals hun Instagramvolgers.

Op hun Instagramaccount Young Emperors heeft het stel momenteel 249.000 followers. Niet zo gek, want Nelson en Isabelle delen hierop de stijlvolste foto's van henzelf in matching outfits. We like!

Geïnspireerd door Azië

Het Franse koppel laat zich inspireren door Azië. Daar is het niet ongewoon dat stellen hun outfits, tot op het laatste detail, op elkaar afstemmen. En dat is precies wat Isabelle en Nelson ook doen. “Ik was geobsedeerd door Zuid-Korea en Japan. Ik wist dat koppels hun outfits daar op elkaar afstemmen om hun liefde uit te drukken op een manier die niet fysiek hoeft te zijn”, zo vertelde Isabelle daarover aan Document Journal.

Inmiddels draagt het stel al vijf jaar (!) lang matchende outfits en delen ze die sinds een paar jaar op social media. Benieuwd naar hun matching outfits? Wij verzamelden een aantal looks.

Low key

Vind je de stijl van de tortelduifjes inspirerend, maar wel een beetje overwhelming? Geen zorgen, want het koppel pakt heus niet altijd uit met over the top outfits. Soms houden ook Isabelle en Nelson het simpel. Bijvoorbeeld met een denim + white tee-klassieker. Zo simpel kan het soms ook zijn. Less is more!

Bron: Document Journal, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram Young Emperors

Laatste nieuws