‘Deze Temptation Island-singles verpesten sfeer in de villa’

Trouble in paradise!

Lees ook

De spanningen lopen regelmatig hoog op in Temptation Island: Love or Leave. En dat blijkt niet alleen zo te zijn vóór de camera, ook achter de schermen is het weleens trouble in paradise. Eén van de vrijgezellen doet een boekje open over de sfeer in de villa.

Tussen de vrijgezellen

De Vlaamse Nico valt dit seizoen erg in de smaak bij de vrijgezellen op Temptation Island. Hoewel de knappe verschijning officieel nog een relatie heeft met Donna, geniet hij met volle teugen van de single ladies om zich heen. Dat zorgt echter wel voor de nodige spanningen tussen de meiden, zo onthult single Noëlle in een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy.

Onrust

Volgens Noëlle was het nogal obvious dat er een goede klik was tussen Nico en Laure. Echter was Nico ook nog regelmatig bij Presley te vinden, voor de nodige aandacht. Volgens deze single zorgde deze situatie voor behoorlijk wat onrust in de villa.

“Ze verpestten soms ook de sfeer in ons huis”, blikt Noëlle terug. “Wij hadden zoiets van: bespreek het met elkaar, vergeet ook niet dat-ie gewoon nog een vriendin heeft, dus doe gewoon rustig met elkaar en zoek het zo uit, ga niet boos op elkaar worden.”

Geheim

De relatie tussen Nico en Donna hing al aan een zijden draadje, maar na een heftige videoboodschap van Nico lijkt het helemaal finito te zijn. “Lieve Donna, in alle eerlijkheid wil ik je iets opbiechten. Ik had dit echt al veel eerder moeten doen, maar ik was bang om je kwijt te raken”, begint hij zijn verhaal. Nico vertelt dat hij een tijd geleden twijfelde aan zijn relatie met Donna en hierom het bed met een ander heeft gedeeld.

Vervolgens vertelt Nico behoorlijk koelbloedig dat hij graag wil ontdekken waar het probleem in de relatie van hem en Donna zit. Hij vraagt zijn 'vriendin' dan ook om vooral de connectie aan te gaan met een man die zij interessant vindt, net zoals hij dat ook doet. Enne, als klap op de vuurpijl sluit hij zijn berichtje af door “ik hou van je” te zeggen. Heavy.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook