Zien: Marco en Leontine genieten samen van het weekend

'Was een heerlijke zondag', aldus het stel.

Lees ook

Wordt het weer helemaal als vroeger tussen Marco Borsato en Leontine? De zanger liet eerder al los dat “het vuur weer is aangewaaid”, en we zagen het stel weer samen genieten van een vakantie op Ibiza. Dit weekend hebben Marco en Leontine samen genoten van de zondag, zo laten ze weten met een kiekje op Instagram.

Heerlijke zondag

Marco en Leontine hebben zichtbaar genoten van een weekendje met z'n tweeën. Leontine deelt op Instagram Stories dan ook een lieve foto samen met de zanger. “Was een heerlijke zondag”, schrijft ze bij een stralende selfie. Ook Marco deelt de foto en maakt met een gifje duidelijk dat hij nog steeds veel liefde voelt voor zijn ex-vrouw. “Did I mention I love this woman?

Beeld: Instagram @leontineborsato

Daten

Het is wel duidelijk dat het weer dik aan is tussen Marco en Leontine. Eerder hield het stel nog vaag en draaide de geruchtenmachine op volle toeren. Toen kwam het nieuws dat ze “heel voorzichtig en zonder vaste vorm” weer aan het daten waren. Na hun liefdestripje naar het zonovergoten Ibiza gaf de zanger meer duidelijkheid over hun relatiestatus. “We hadden een hele fijne vakantie, we waren op ons favoriete eiland. Nu kijken we voorzichtig verder.”

Uiteindelijk liet hij onlangs weten het 'super' te vinden dat ze 'weer samen' zijn. “We latten een beetje, zoals dat populair heet. We hebben het fijn met elkaar en het gezin. We hebben het goed”, vertelde hij vorige maand. Cute!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook