Lief! Big Brother-finalist Nick heeft een relatie met déze Temptation-deelneemster

"It's the connection we can't explain. You're my person", schrijft Nick bij een verliefd kiekje.

Lees ook

Big Brother was dit jaar ein-de-lijk weer terug op de Nederlandse buis, en menig kijker zat iedere avond op het puntje van zijn stoel om te zien welke deelnemer er met een grote geldprijs naar huis zou gaan. Nick wist het tot de finale te schoppen, maar moest het toen toch afleggen tegen Jill, die er uiteindelijk met de winst vandoor ging. Echter heeft Nick zijn populariteit niet verloren na het programma, want de BB-deelnemer heeft nu een relatie!

Kunza

Enne, zijn vriendin is geen onbekende. Nick is namelijk samen met Kunza, die vorig jaar meedeed als single aan Temptation Island. Kunza viel tijdens haar deelname aan Temptation vooral in de smaak bij Karim (toen nog samen met Roshina). Dat is uiteindelijk niks geworden, maar inmiddels lijkt Kunza dus wél gelukkig in de liefde met Big Brother-finalist Nick. Lief!

Foto

Op Instagram plaatst het stel namelijk een schattig kiekje van hen samen. “We hebben een band die je niet kan uitleggen. Jij bent mijn persoon. Ik hou van je”, schrijft Nick bij de foto. Ook Kunza deelt de foto en schrijft in de caption: “Mijn hart heeft zo lang gewacht om door iemand zoals jou geliefd te worden.” Aaahw!

Nick, die tijdens Big Brother een relatie had met Sandhya, heeft na zijn deelname ook nog gedate met Lisa Moerman uit Love Island.

Bron: Love & Reality | Beeld: Big Brother, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook