Erica Meiland springt in de bres voor dochter Maxime na kritiek omtrent verhuizing

Erica vindt de kritiek op haar dochter onterecht.

Lees ook

De Meilandjes verhuizen wat af de laatste tijd. Onlangs werd bekend dat Martien en Erica een nieuw huisje op de kop hebben getikt, en ook dochter Maxime staat weer op het punt om te verhuizen. Fans van de Meiland-familie hadden een nogal duidelijke mening over de geplande verhuizing van Maxime, iets wat volgens moeder Erica oneerlijk is.

Te klein

Door de geboorte van hun dochtertje Vivé werd het huidige huis van Maxime en Leroy te klein, helemaal omdat het stel misschien nóg wel een kindje wil in de toekomst. Lang hoefden ze gelukkig niet te zoeken naar iets nieuws, want al gauw viel hun oog op een jaren 30-villa in Noordwijk. De verhuisdozen kunnen dus weer van zolder worden gehaald.

Veel kijkers van Chateau Meiland konden de verhuizing van het stel niet echt waarderen, zo werd Maxime door een aantal mensen ‘verwend’ genoemd.

Hard werken

Moeder Erica vindt alle kritiek op Maxime lastig om te lezen. “Dat kind werkt zo hard, doet alles zelf en heeft een leuke webwinkel en bouwt de site zelf, dan mag je toch verhuizen. Waar bemoeien mensen zich mee?”, zo vertelt ze in Aran On Tour.

Ook doet Erica uit de doeken dat Maxime wel open staat voor nog meer gezinsuitbreiding. “Ze wil nog wel een kindje en misschien nog wel eentje, dus ze willen ook wel een huis op de groei kopen. Laat haar lekker!”, aldus Erica. Duidelijk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook