Temptations Noëlle reageert op afwijzing Wouter: ‘Ik wilde mijn gevoel uitspreken’

Daarnaast onthult Noëlle dat de twee na Temptation ook nog contact hebben gehad.

Lees ook

Temptation Island: Love of Leave draait voor de singles natuurlijk om het vinden van de liefde. En hoewel single Noëlle natuurlijk wist dat Wouter een relatie heeft, sprak ze haar gevoelens voor hem onlangs uit. Gevoelens die Wouter niet kon beantwoorden.

Met Julia naar huis

In Temptation Love Therapy laat Noëlle zich uit over de ‘afwijzing’, al zou ze het zelf niet zo noemen. “Ik voelde me niet per se afgewezen”, vertelt ze over het moment. “Ik wist natuurlijk dat hij een relatie had en hij was eigenlijk al heel duidelijk tegen mij geweest dat hij met Julia naar huis wilde.”

Overigens had Noëlle in eerste instantie niet verwacht dat ze kriebels van Wouter zou krijgen, maar toen ze de Groninger leerde kennen, merkte ze op dat ze hem een leuke man vond. “Ik ben hem inderdaad steeds leuker gaan vinden”, herinnert ze zich. Daarom sprak Noëlle uit dat ze Wouter wel zag zitten.

Wouter kon de gevoelens van Noëlle niet beantwoorden, maar benadrukte dat hij haar een leuke dame vindt. Ze zou voor hem alleen te lief zijn. “Maar hij zei eigenlijk al vanaf het begin dat hij wist wat hij wilde en dat was met Julia naar huis gaan, dus ik begreep zijn reactie wel. Maar dat was mijn gevoel en dat wilde ik uitspreken.”

Geen romantische klik

Noëlle vond het jammer dat er geen romantische klik was. “Ik kwam daar natuurlijk ook voor de liefde”, redeneert ze. “Ik vond hem natuurlijk wel leuk, dus op dat moment vond ik het jammer, maar ik vond het ook heel mooi dat hij gelijk duidelijk was en wist wat hij wilde.”

Overigens is er geen sprake van kwaad bloed tussen de twee: “We spreken elkaar nog weleens en we hebben elkaar ook nog gezien na Temptation”, aldus de beauty.

Bron: RTL Boulevard – Temptation Love Therapy | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook