Oeiii: spanningen lopen hoog op in Are You The One

Dat belooft nog wat...

Lees ook

Sinds vandaag kunnen we genieten van de tweede aflevering van Are You The One. De deelnemers worden door middel van enkele spellen uitgedaagd om elkaar beter te leren kennen én the one te vinden. Maar het lijkt erop dat niet álles koek en ei blijft…

Flinke ruzie

Hoewel het in deze tweede aflevering allemaal nog redelijk oké gaat tussen de twintig deelnemers, ziet het ernaar uit dat dat niet zo gaat blijven. In de preview voor volgende week lijken de spanningen namelijk behoorlijk te escaleren.

‘Nep’

Allereerst ontstaat er een akkefietje tussen Nuri en JB. “Je moet me niet zo aanvallen bro”, zucht een geïrriteerde JB. “Je bent nep ouwe”, voegt hij er nog aan toe terwijl hij wegloopt. Nuri is duidelijk niet van zijn commentaar gediend en wil hem al achterna gaan met een gezicht dat duidelijk op onweer staat. Gelukkig lijkt het erop dat één van de beauties in staat is om de twee uit elkaar te houden.

Sensueel

Ook tussen ladies Irene en Shanice dreigt de boel te escaleren. Irene deelt namelijk bij een ronde spin the bottle een weinig subtiel zoentje met Shanices ex (en misschien tóch haar match?) Ivo. Shanice vindt dat echter niet kunnen en vertelt voor de camera's dat ze Irene echt “sneaky” en “een slang” vindt.

Wanneer Shanice verhaal gaat halen bij Irene barst de bom: “Wat is jouw reden dat je hem zo sensueel en lang hebt gekust?” vraagt ze emotioneel. Irene reageert door op Shanice af te vliegen en roept: “Niet zo tegen mij praten! Wat zeg jij dan?” De andere singles grijpen in, maar of dit lang goed blijft gaan? To be continued…

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook