Hilarisch: Elise Schaap zet vriend in het zonnetje

Schattig én hilarisch.

Vandaag zet Elise Schaap vriendlief Wouter de Jong op geheel eigen wijze in het zonnetje op Instagram. De twee zijn namelijk alweer 17 jaar samen, en dát kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Hilarisch

Heel schattig natuurlijk, zo'n 17-jarig jubileum. Maar Elise heeft ook de lachers op haar hand met de foto's en de caption die ze vandaag deelt op Instagram. “Zo om en nabij vandaag 17 jaar verkering met dit fijne grijze wezen”, begint ze haar ode nog lieflijk.

Maar dan: “Liefste Wout, naast het feit dat je mij regelmatig onvrijwillig deelgenoot maakt van je zoektocht naar sleutelbossen, squash sokken en doppen op sportflessen maakt mijn hart nog steeds een sprongetje wanneer ik je hoor thuiskomen.” Als dát geen liefde is?

Reacties

In de comments regent het hartjes voor het stel van onder andere Chantal Janzen, Bridget Maasland en Rolf Sanchez. Maar er wordt ook flink wat afgelachen. “Grijze mannen zijn de leukste!” reageert Marieke Elsinga. Een andere volger merkt op dat “natuurlijk de allerbeste foto's” uit zijn gekozen om de 17 jaar te representeren. “Briljant, vooral dat fietspakje”, reageert een ander.

Bron: Instagram Elise Schaap | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws