Wait, what? EOTBDD-Shani en Davey toch weer bij elkaar

Eind goed, al goed!

Lees ook

Hoewel Shani en Davey vorige week zo goed als finito leken, is het nu weer helemaal koek en ei tussen de twee. Op Instagram deelt Shani namelijk dat zij en Davey weer bij elkaar zijn. Eind goed, al goed!

Uit en aan

Shani en Davey leerden elkaar kennen tijdens Ex on the Beach: Double Dutch. Daar leek het stel onafscheidelijk en eenmaal terug in Nederland en België werd die connectie al snel verder uitgezocht en bleken de twee een stelletje te zijn.

Echter besloot het stel vorige week toch om uit elkaar te gaan. Zo deelde Davey in zijn Instagram Stories dat hij en Shani definitief uit elkaar zijn.”Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is”, schreef de realityster in het bericht. “We hebben mooie tijden meegemaakt, maar hier stopt het uiteindelijk.”

Hele wereld

Toch kwamen de EOTB-sterren er in die korte break achter dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. “Wanneer je na een week in een break beseft dat je niet zonder elkaar kan, je samen de hele wereld wil verkennen en nooit meer zonder elkaar wil zijn”, schrijft Shani bij een schattige foto van haar en Davey op Instagram. “Bij deze wil ik jullie allemaal vertellen dat ik en Davey gelukkiger dan ooit te voren weer samen zijn en niks of niemand ons uit elkaar zal kunnen krijgen”, gaat ze verder.

Shani schrijft dat Davey haar hele wereld is en dat ze ontzettend veel van hem houdt. “Soms wil ik je achter het behang plakken met een briefje op je voorhoofd hoeveel ik van je hou, want van mij geraak je nooit meer af”, sluit de blondine het bericht af. Davey reageert op de post met: “Voor altijd, and always“. Aaahw!

Bron: Tagmag | Beeld: EOTBDD, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook