Wait, what?! Dit alcoholische drankje smaakt naar pepernoten

Borrelen met pepernoten en dit drankje? Hell yes!

Nu het weer herfst is liggen er al massaal pepernoten in de winkel en zien we de eerste etalages al in Sinterklaas-thema versierd worden. We kunnen het dan ook niet laten om nu al te snoepen van pepernoten en andere Sinterklaas-lekkernijen. Enne, goed nieuws voor iedereen die dol is op pepernoten, want er bestaat nu een drankje dat naar het bekende snoepgoed smaakt!

Seizoensknaller

Ja, echt! Sinds deze week is het zogeheten drankje BOZU Pepernoot als limited edition verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Jumbo. Deze exclusieve seizoensknaller is – nu de maan weer door de bomen schijnt – een cadeautje voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van pepernoten en strooigoed.

Hard seltzer

Het drankje is hard seltzer, wat betekent dat er uiteraard ook alcohol in zit. Hard seltzer is inmiddels niet meer weg te denken uit het supermarktschap, laat staan uit de koelkast van iedereen die van een drankje houdt én er een bewuste levensstijl op na houdt. Nu de herfst in volle gang is, de Sint bijna aanmeert en zijn strooigoed al lang en breed verkrijgbaar is, is BOZU erin geslaagd om de hard seltzer ook klaar te stomen voor het heerlijk avondje. De rijke en kruidige smaak van de pepernoot is door BOZU gevangen in een blikje en wordt tijdelijk en in een beperkte oplage verkocht.

BOZU Hard Seltzer Pepernoot is met een adviesprijs van €1,79 in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Jumbo. Rennen naar de winkel dus en proosten maar!

Beeld: BOZU

Beeld: BOZU

Laatste nieuws