Delphine gaat volledig door het lint in Temptation Island

Heftig!

Lees ook

De ruzie tussen Delphine en Bert loopt steeds hoger op. De twee gooien vanuit hun villa's volop met modder naar elkaar, en onlangs kwam Bert nog zijn kant van het verhaal doen bij Grazia. In de aflevering van Temptation Island – die sinds vandaag te zien is – bereikt Delphine een kookpunt.

Vlinders

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 10 van Temptation Island: Love or Leave.

Vandaag zien we hoe er in zowel de vrouwen- als mannenvilla voorzichtig kleine vlinders beginnen te ontstaan. Zo hebben Donna en Jimi het heel gezellig met elkaar en ook Nico en Laure groeien steeds verder naar elkaar toe. Cute!

Toch gaat het niet bij iedereen even hard. Hoewel Julia en Niels het heel goed met elkaar leken te kunnen vinden, komt daar in deze aflevering een vrij abrupt einde aan. “Ik mis toch die spanning bij hem”, vertelt Julia aan Monica.

Bert op beeld

Ook Delphine heeft geen goede dag: wanneer haar lijstje afgaat, ziet zij daar beelden van Bert uit de vorige aflevering. Hij zit hier aan tafel met de singles uit de mannenvilla, en heeft weinig goeds te zeggen over zijn ex-vriendin. Zo noemt hij haar een hoer, en claimt hij dat zij een soa heeft gehad van een ander.

“Jongens toch, jongens toch, wat zal het nu weer zijn?”, vraagt de Vlaamse zich nog af voor de beelden afspelen. Vol ongeloof kijkt ze samen met Donna, Julia en Aylin toe hoe Bert zijn gal over haar spuwt. “What the fuck, dat kan écht niet”, roept ze uit wanneer de beelden zijn afgelopen. Donna sluit zich hier direct bij aan. “Dat is toch respectloos?” zucht ze.

Delphine ontkent bovendien direct de beschuldigingen van Bert. “Welke soa? Ik heb een soa-test gedaan, wat zit hij te praten?” Ze legt later uit dat ze twee dagen ergens last van had, ermee naar de dokter is geweest, en dat er vervolgens niks meer aan de hand was. “We hebben daar thuis nooit aandacht aan besteed”, vertelt ze voor de camera's.

Door het lint

Delphine raakt na het zien van de beelden even haar zelfbeheersing kwijt. “Weet je wat ik daarmee doe?” roept ze, en vervolgens schopt ze met een welgerichte trap haar lijstje omver. “Een walgelijke jongen, dat is het”, klinkt het nog voor ze de deur met een harde mep dichtgooit.

Eenmaal buiten komen de tranen, en vertelt een emotionele Delphine: “dit is puur weer om mij te kleineren. Dit kan toch niet meer?” Gelukkig is Donna er om haar te ondersteunen. “Ik heb hem nog nooit bedrogen in mijn leven”, roept Delphine. Donna vertelt later voor de camera's dat zij Delphine hierin volledig gelooft. “Ik geloof Delphine wel als zij zegt dat ze nog nooit is vreemdgegaan”, vertelt ze. “Ik zie dat ook niet in haar.” Tja. Wat er nu echt is gebeurd tussen Delphine en Bert, wordt hopelijk in een volgende aflevering duidelijk. We'll see!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook