Maxime Meiland over derde kindje: ‘Als het komt, dan komt het’

Komt er binnenkort een derde Meiland-telg?

Lees ook

Maxime Meiland verwelkomde onlangs haar tweede dochtertje, genaamd Vivé. Zij en vriendlief Leroy Molkenboer vormen sindsdien one big happy family met zijn viertjes, al ziet Maxime er nog wel een vijfde Meiland-telg bijkomen.

Derde kindje

Maxime is sinds de geboorte van Vivé trotse ouders van twee dochters. Dochtertje Claire kreeg ze al uit een eerdere relatie. Als het aan de blondine ligt, krijgen de twee meiden er nog wel een keer een broertje of zusje bij. “Ik heb lang gedacht: ik wil twee kinderen, maar nu ik het ervaar met een man naast me, zou ik wel meer kinderen willen”, vertelt Maxime aan Weekend.

Hoewel Maxime een groter gezin dus wel ziet zitten, moet Leroy daar nog even een nachtje over slapen. “Nou, nu nog niet. Dat snap ik ook wel als je net een baby hebt.” Het stel zet er dan ook geen haast achter. “Als het komt, komt het.” Aha!

Verhuizen

Er is in ieder geval genoeg plek voor een eventuele derde baby. Maxime en Leroy kochten onlangs namelijk een miljoenenvilla. Met de komst van baby Vivé werd hun twee-onder-een-kapwoning toch wat te klein, vertelde ze aan Eva Jinek. “Dit is het eerste huis dat ik heb gekocht”, vertelde Maxime over haar huidige stulpje in Noordwijk. “En dan kom je in zo'n huis en dan denk je: o meid, wat mooi die spots, en wat goed, alles lekker strak en die kranen helemaal goud. Maar ja, je denkt nooit: waar laat ik m'n stofzuiger of m'n wasrek?”

Aan ruimte in ieder geval geen gebrek in het nieuwe paleis van Maxime en Leroy. Volgens Bekende Buren hebben de realitysterren een villa van 1.250.000 euro op de kop getikt. Maarre, dan heb je ook wat. Zo heeft het stulpje maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers, een luxe keuken en een prachtige tuin met terras. Oh en de bar kunnen we natuurlijk niet vergeten. Daar kunnen de Meilandjes héérlijk wijnen, wijnen, wijnen!

Bron: Story, Weekend | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook