Awkward: First Dates-deelnemers blijken elkaar al te kennen

De date is op z'n zachtst gezegd geen succes.

Lees ook

Je hebt vast wel eens een intens ongemakkelijke eerste date gehad. Natuurlijk zijn eerste ontmoetingen altijd een beetje awkward en bij blind dates is dat vaak nog erger. Zit er opeens iemand tegenover je die totáál niet je type is, of erger nog: het blijkt iemand te zijn die je al kent. Gelukkig heb jij die date in elk geval niet voor de camera's hoeven doen…

First Dates-flop

Gisteravond namen Chrystal en Reggae plaats aan een tafeltje bij First Dates met goede hoop op een romantische klik, maar die hoop verdwijnt al snel. Zowel Chrystal als Reggae voelen zich vanaf het begin van de date een beetje ongemakkelijk.

Al snel wordt duidelijk waarom. Chrystal dropt een bommetje: “Ik ken jou toch? Jij gaat toch met Alvaro om?” vraagt ze. Reggae bevestigt dat dit inderdaad zo is. Sterker nog: “Alvaro is mijn broer”, legt hij uit.

Awkward

De twee kunnen het de hele date prima met elkaar vinden. Het is niet heel moeilijk om gespreksstof te vinden – ze kennen elkaar immers al. Maar om nou te zeggen dat de date naar verwachting verloopt?

Toch flopt de date met een gigantisch awkward einde. Wanneer beiden dé vraag wordt gesteld, of ze nog een keer met elkaar op date zouden willen, haalt Reggae een nare streek uit. Hij vraagt Chrystal namelijk om als eerste te antwoorden. Zij laat vervolgens weten dat ze dat wel ziet zitten. Lief! Of eh, toch niet: Reggae zegt vervolgens doodleuk dat hij dat niet ziet zitten. Yikes. Hopelijk hoeft Alvaro niet al te vaak tussen de twee in te zitten…

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Videostills First Dates

Laatste nieuws

Zie ook