Yay! Netflix maakt eindelijk releasedatum 4e seizoen Selling Sunset bekend

Wij kunnen niet wachten!

We hebben er even op moeten wachten, maar de releasedatum voor het vierde seizoen van Selling Sunset is eindelijk bekend! Netflix houdt ons niet langer in spanning en meldt dat we op 24 november het nieuwe seizoen kunnen bingewatchen.

Nieuw seizoen

Lange tijd deden geruchten de ronde dat Selling Sunset zeker een vervolg zou krijgen. Zo deed Mary Fitzgerald eind januari uit de doeken dat de opnames voor een nieuw seizoen nog niet waren begonnen, maar dat dit waarschijnlijk niet lang meer zou duren. “We filmen waarschijnlijk vier of vijf maanden en dan is er nog wat tijd nodig om alles te monteren”, vervolgde de real estate agent in een interview met The Radio Times. Enne, nu is het dus bijna zover.

Cast

Het vierde seizoen van de realityserie belooft opnieuw een mix van stunning huizen, bijzondere mijlpalen en een hoop drama onder de makelaars te worden.

De cast, bestaande uit Jason en Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander en Davina Potratz, keren allemaal weer terug. Ook krijgen we dit seizoen twee nieuwe makelaars te zien, namelijk Emma Hernan en Vanessa Villela.

Hoop veranderd

Na het derde seizoen is er een hoop veranderd in het leven van de makelaars. Zo onthulden Chrishell en Jason deze zomer dat ze een relatie hebben. “Chrishell en ik werden goede vrienden en het heeft zich ontwikkeld tot een geweldige relatie. Ik geef veel om haar en we zijn erg gelukkig samen”, zo onthulde Jason aan PEOPLE.

Daarnaast is Christine Quinn dit voorjaar bevallen van een zoontje, Christian. “Baby C is kostbaarder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Negen maanden lijkt wel een heel leven om te wachten om iemand te ontmoeten,” vertelde Quinn, 31, destijds aan PEOPLE. “Het is het meest ongelooflijke gevoel te weten dat je leven hebt geschapen. Mijn beschermende mama beer mentaliteit is sterker dan ooit. Mijn enige taak is om hem te beschermen, van hem te houden en hem op te voeden.” Verder staat er voor Heather een bruiloft op de planning. Kortom, genoeg om naar uit te kijken in het vierde seizoen!

Bron: NSMBL, PEOPLE | Beeld: Netflix

Laatste nieuws