Monique Westenberg reageert op geruchten omtrent nieuwe liefde

Heeft de beauty een nieuwe vlam of zijn het slechts speculaties?

Lees ook

Monique Westenberg kan na een veelbewogen periode eindelijk weer lekker relaxen. De mama van Dré genoot onlangs van een heerlijke vakantie in Bonaire en zou daar – als we de geruchten moeten geloven – een nieuwe vlam hebben ontmoet op een feestje. Het management van de beauty heeft nu op deze geruchten gereageerd.

Nieuwe vlam

Monique genoot samen met zestien vriendinnen op het zonnige Bonaire om de verjaardag van een van de dames te vieren. Toen Monique het tijdens een feestje goed leek te kunnen vinden met de dj, Vinny James, begon de geruchtenmolen al snel op volle toeren te draaien. Zou deze dj Monique's nieuwe love interest kunnen zijn?

Volgens het management van de blondine is dat niet zo. “Waar we normaliter eigenlijk nooit op roddels reageren, willen we nu laten weten dat dit onzin is”, aldus het management tegenover Shownieuws. Duidelijk!

André

Ondertussen is Monique's ex, André Hazes, weer terug in Nederland. Hij zou naar het buitenland vertrokken zijn om van zijn emotionele burn-out te herstellen. De zanger cancelde ook al zijn aankomende shows. Wat hij precies in het buitenland heeft gedaan en waar hij zich bevond, blijft onduidelijk.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook