Halloween-outfit stress? Wij zetten onze favoriete kostuums van celebs op een rij

Er staan uiteraard flink wat Kardashians in het rijtje.

Halloween staat weer voor de deur, dus het wordt tijd om de verkleedkist in te duiken. Menig celeb pakt ieder jaar uit tijdens Halloween en er is niets mis met een beetje afkijken. Kun je wel wat inspo gebruiken? Wij zetten onze favo Halloween-looks van vorig jaar voor je op een rij.

Christine Quinn

Dat Selling Sunsets Christine Quinn een garderobe heeft waar je u tegen zegt moge duidelijk zijn. De real estate agent pakte ook tijdens Halloween flink uit en toverde zichzelf om tot Christina Aguilera uit de videoclip Dirrty. “Too dirty to clean my act up”, deelt Christine op Instagram.

Kim Kardashian

Kim Kardashian hoort obviously in dit rijtje thuis. De realityster staat erom bekend dat zij letterlijk alles uit de kast trekt als het gaat om Halloween-outfits. En ook vorig jaar pakte Kim flink uit. Zo besloot ze samen met bestie Jonathan Cheban zichzelf te verkleden als Carole Baskin en Joe Exotic. Leuk detail: Kims kids waren allemaal verkleed als tijgers.

Kylie Jenner

Ook Kylie Jenner nam Halloween enorm serieus en besloot samen met haar vrienden heuse Power Ranger-outfits aan te trekken. En uiteraard stond dit iedereen even stunning.

Heidi Klum

We know, Heidi Klum mag en kan ook niet ontbreken in een Halloween-lijstje. Het model staat al jarenlang bekend om haar geweldige Halloween-outfits, en aangezien Heidi het ieder jaar weer moet overtreffen, maakte ze vorig jaar een heuse Halloween-film. Kijken maarrrr.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws