Monica Geuze openhartig over cosmetische ingrepen: ‘Ik heb ze in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad’

Monica neemt geen blad voor de mond.

Lees ook

Dat Monica Geuze weleens een cosmetische ingreep heeft ondergaan, is allang geen geheim meer. Toch is er wel een grens, vindt Monica. Het moet namelijk wel natuurlijk blijven, zo vertelt ze in gesprek met LINDA.

Geen make-up

Monica deelt al jarenlang haar lief en leed op het internet. In haar wekelijkse vlogs is bijna geen enkel onderwerp off-limit. Ook op Instagram is de influencer niet bang om taboe-topics aan te snijden. Op de vraag of ze naast lipfillers ook nog andere fillers of botox heeft gedaan, antwoordt Monica dan ook altijd bloedeerlijk. Maarre, waarom heeft Monica voor deze cosmetische ingrepen gekozen?

“In mijn vlogs was ik vanaf het allereerste begin zonder make-up te zien. Op Instagram zag ik een onopgemaakte foto van mezelf voorbijkomen. 'Hier wil je toch niet naast wakker worden?', stond eronder. Veel jonge meiden kwamen toen voor me op, dat vond ik erg lief”, vertelt Monica.

Fillers

Ze legt uit dat ze zichzelf zonder make-up ook niet echt mooi vindt. Alleen wanneer ze make-up draagt kan ze met een tevreden gevoel de deur uitstappen. “Ik weet precies hoe ik het moet gebruiken om er beter uit te zien. Al is het alleen een beetje concealer en highlighter; alles wordt er net iets sprankelender van.”

Op negentienjarige leeftijd gebruikte Monica voor het eerst fillers. “Ik heb ze in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad. Maar als blijkt dat het me niet supergelukkig maakt, houd ik er meteen weer mee op.” De presentatrice wil het wel zo natuurlijk mogelijk houden. Daarom heeft ze een tijdje geleden de fillers uit haar bovenlip laten halen. Nu vindt Monica haar mond mooier.

Bron: Linda, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook