Zien: Riverdale dropt teaser zesde seizoen en komt met verrassing

We voelen een crossover aankomen!

We kunnen op dit moment elke week genieten van een gloednieuwe aflevering van alweer het vijfde seizoen van Riverdale. De Netflix-serie wordt met de aflevering spannender en we zijn dan ook benieuwd wat Betty, Jughead, Archie en Veronica nog meer te wachten staat. Goed nieuws, want de eerste teaser voor het zesde seizoen is zojuist gedropt.

Bovennatuurlijk

Jep, naast een hoop romantische en dramatische scènes, kunnen we in het zesde seizoen ook weer wat bovennatuurlijke scènes verwachten.

In het vijfde seizoen zagen we al hoe de inwoners van Riverdale een tijdsprong van zeven jaar maakten. Archie, Jughead, Betty en Veronica keerden ieder terug naar Riverdale om te redden wat er nog over is van het plaatsje. Enne, naast moordenaars en psychopaten lopen er blijkbaar ook bovennatuurlijke wezens rond in het dorp. Sterker nog, in het zesde seizoen gaan we hier alleen nog maar meer van terugzien.

Crossover

Bevestigd is al dat Hiram Lodge niet terugkeert in het zesde seizoen, maar in plaats daarvan komt Riverdale wel met een ander nieuw personage. En niet zomaar een, want de langverwachte crossover met de serie The Chilling Adventures of Sabrina the Witch lijkt er eindelijk te gaan komen.

In de teaser is namelijk te zien hoe Sabrina uit Greendale, Cheryl een bezoekje brengt. En dat betekent dus dat de inwoners uit Greendale en Riverdale elkaar ein-de-lijk ontmoeten. Yay!

Het zesde seizoen zal op 17 november van start gaan op Netflix.

Bron: Teenmag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws