Droombaan: betaald wijn en kaas proeven tijdens Kerst

Wie wil dat nou niet?

Dol op wijn en kaas en heb je tijdens de kerstperiode nog een gaatje vrij in je agenda? Dan hebben wij een fantastische baan voor je gevonden. Een Engels bedrijf zoekt namelijk iemand die wijn en kaas wil proeven tijdens Kerst, én er ook nog eens betaald voor wil krijgen. Wie wil dat nou niet?

Voorpret

Jep, het is nog maar oktober. Toch zijn er alweer volop kerstfilms te zien, staat in sommige huizen de kerstboom al en liggen de kerstballen weer in de winkels. Het is dus niet zo gek dat we alvast vooruitkijken naar de gezelligste periode van het jaar. En dit jaar kan het voor jou nóg gezelliger worden. Want wat is kerst zonder heerlijk eten en drinken?

Droombaan

Wijn drinken, kaas proeven én ervoor betaald krijgen? Dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Toch staat de vacature nu daadwerkelijk online bij het Engelse voedselbedrijf Cartwright and Butler. Voor een mooi salaris van 600 euro mag je naar hartenlust kaas en wijn proberen. Over deze producten schrijf je vervolgens een review, die gaat over de smaak en verpakking. Wij zijn om!

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Dan kun je nu solliciteren. Je hoeft geen ervaring te hebben met het beoordelen van voedingsproducten. Een passie voor kerst, wijn en kaas is wél gewenst. Op de website van Cartwright and Butler lees je alles over de felbegeerde baan. Ho ho ho!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws