It’s official: dít is de nieuwe vriendin van Temptations Sonny

Cute!

Lees ook

We schreven eerder al over de romantische vakantie van Temptation Islands Sonny met een onbekende beauty, en vandaag is dan eindelijk het hoge woord eruit: de twee zijn officieel samen!

Bevestiging

De goedlachse Amsterdammer kreeg nogal wat op zijn bord na zijn deelname aan Temptation Island, maar het lijkt erop dat hem dat allemaal niet meer uitmaakt. Hij is namelijk helemaal happy met de prachtige Noémi!

Op zijn Instagram deelt hij regelmatig kiekjes van de twee samen. Zo is het kersverse stelletje nu aan het genieten van de Portugese zon. Toch is Sonny niet te beroerd om Love Reality even te woord te staan.

Terughoudend

“We hebben officieel, al zijn we er niet heel schreeuwerig in omdat iedereen op social media zo negatief is. Die internethelden. Daarom zijn we wat terughoudend” vertelt Sonny aan de reality-site.

Bovendien doet hij een boekje open over wáárom hij Noémi zo leuk vindt. “Ze is een volwassen dame, werkt als leerkracht, en ze heeft alles goed op een rijtje. Noémi is dan ook zelfstandig, zorgzaam en enorm lief. Bovendien heeft ze echt een overdosis aan humor, we lachen ons de hele dag de ballen uit broek! Ja, we hebben het super fijn.” Klinkt als een dream come true, toch? Grazia wenst Sonny en Noémi heel veel geluk!

Beeld: Instagram @sonnylorenzo

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland / Instagram @sonnylorenzo

Laatste nieuws

Zie ook