Ranking The Stars is terug en déze BN’ers doen mee

Wij kunnen niet wachten!

Lees ook

Yay! Ranking The Stars is terug. Het programma, waar zelfspot centraal staat en humor de boventoon viert, heeft met Eddy Zoëy een nieuwe presentator én nieuwe gezichten in het hilarische en dappere panel. Om het helemaal af te maken zijn er dit jaar voor het eerst specials met bekende gezichten van Videoland en Golden Oldies.

Panel

Elke aflevering krijgt een panel van tien BN’ers vragen voorgeschoteld die van tevoren beantwoord zijn door het publiek. Het publiek heeft de deelnemers een plek gegeven op een lijst van één tot tien en het is dan ook aan de BN’ers weer de taak om elkaar ook te ranken van één tot tien en te raden waar zij zijn geplaatst. Dit programma is dus niet voor mensen met lange tenen of een kort lontje. Wie we in het panel kunnen verwachten?

Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmée van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus, Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk, en Gaby Blaaser.

Golden oldies

Dit seizoen van Ranking The Stars telt ook nog twee afleveringen met zogenoemde Golden Oldies. Sterren van weleer die elkaar het vuur aan de schenen leggen en met bakken levenservaring, opzienbarende anekdotes en vooral heel veel kennis over elkaar de rankinglijstjes invullen. Dit zijn de sterren die hierin te zien zijn:

Ben Cramer, Henk Westbroek, Peter Timofeeff, Jacques Herb, Peter Jan Rens, Imca Marina, Ria Valk, Viola Holt, Marga Bult en Joke Bruijs.

Ranking The Stars is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Beeld: NT Visuals, RTL

Laatste nieuws

Zie ook