Zien: Kim Feenstra pakt groots uit voor verjaardag zoontje Brooklyn

Aaahw!

Kim Feenstra mag zich nu al een jaar mama noemen, want zoontje Brooklyn is vorige week alweer één jaar geworden! Dat moest natuurlijk gevierd worden, en dus heeft Kim groots uitgepakt met een feest.

Eerste verjaardag

Op Instagram deelt Kim een aantal kiekjes van Brooklyns verjaardag. Te zien is hoe het hele feest is versierd in het thema van de Fabeltjeskrant. “Ik had dit al eerder willen delen but time flies when you're having fun. Onze zoon was jarig. Geboren op 16 oktober 2020. Afgelopen zaterdag 1 jaar geworden. En dat hebben we gevierd”, schrijft een trotse mama bij de foto's op Instagram.

Bijzondere dag

Kim schrijft een emotioneel bericht bij de post. “Een eerste verjaardag vind ik heel bijzonder. Terugkijkend op een jaar waarin we ups en downs hadden. In een bizarre tijd waarin de wereld verkeert. Zoveel geleerd over mezelf als persoon en als moeder. Idem dito voor mijn partner. We hebben een prachtige zoon. Ik had nooit verwacht dat ik zoveel van iemand kon houden. Alle burgerlijke clichés m.b.t. tot een kind zijn waar. Zo trots ben ik nog nooit geweest”, aldus Kim.

De mama geeft aan dat niet alle dagen even makkelijk zijn geweest, maar dat ze het zeker nog wel opnieuw zou doen als het zou moeten. “Ik heb gehuild. Ik laat toch een hele bijzondere periode los.” Kim is ook gestopt met borstvoeding. “Hij gaf aan dat hij het niet meer wou. Hij dacht zeker, joejoe, ben bijna 1! Weg met die tiet. Man, wat gaat het snel. Ook weer zo een cliché wat waar is.” Aahw!

Emotioneel

Al met al was het een geweldige dag voor kleine Brooklyn. “Ik zag een lach en verwondering op het gezicht van mijn kind, dat is met geen pen te beschrijven. Ik, weer janken natuurlijk. Gelukkig werd er ook veel gelachen.” Kim sluit het bericht af door manlief Stanley nog even in het zonnetje te zetten. “I got some real mad love for you. Bedankt voor het mooiste monstertje ooit”, aldus Kim.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws