Temptations Bert vertelt zijn kant van het verhaal: ‘Delphine vergeet altijd haar eigen fouten’

Aan Grazia doet Bert zijn verhaal.

Lees ook

Dat het niet bepaald meer botert tussen Delphine en Bert in Temptation Island: Love or Leave, moge duidelijk zijn. Zo raakte Bert flink aan de kook toen Delphine zei dat 'Bert niet haar enige lief is geweest'. Enne, hoewel ze daarmee naar een lief vóór Bert suggereerde, meent Bert dat ze tijdens hun relatie iemand anders had. Tegenover Grazia doet hij zijn kant van het verhaal.

Ander vriendje

In gesprek met Marwajuice vertelde Delphine dat ze absoluut niet is vreemdgegaan in haar relatie met Bert. De 'andere liefjes-uitspraak' was dan ook niet zo bedoeld.

“Heb je de aflevering niet gezien? Ik had vóór Bert ook nog een leven… Ik citeer: ‘Denk je nu echt dat Bert mijn enige lief was?’ Zó heb ik het verteld, check ook de vorige aflevering waarin het complete gesprek werd vertoond”, legt ze uit. “Ik had het over relaties vóór hem, maar Bert maakte ervan alsof ik bedoelde bínnen onze relatie”, aldus Delphine.

Bedrogen

Maarre, volgens Bert is het klinkare onzin wat zijn ex daar zegt. Delphine geeft aan dat ze hem nooit bedrogen heeft, maar volgens Bert is dat niet helemaal waar. “Delphine vergeet blijkbaar altijd haar eigen fouten”, vertelt hij aan Grazia. Hij vertelt hoe het volgens hem zit.

“Delphine heeft vier dagen nadat we een relatie kregen nog met iemand anders afgesproken en er ook mee gekust”, legt hij uit. Ondanks dat de relatie tussen de twee hierdoor niet op de klippen liep, doet het Bert naar eigen zeggen nog altijd pijn.

Slechterik

Bert is het zat om als de slechterik afgeschilderd te worden. “Ze blijft maar profileren dat ik de slechterik was in onze relatie en zij de 'goede'. Dat maakt mij echt kwaad, want ik heb alles wat ik kon voor haar gedaan in onze relatie”, aldus Bert.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook