Are You The One-Boudewijn: ‘Ik zou niet voor Maartje hebben gekozen’

Boudewijn wilde eigenlijk iemand anders kiezen bij de match-up.

Realityserie Are You The One is inmiddels van start gegaan en de eerste koppels zijn al gevormd. En hoewel iedereen ervan overtuigd was dat Boudewijn en Maartje een match made in heaven zouden zijn, lijkt Boudewijn daar zelf iets minder van overtuigd te zijn. Bij MTV's After Talk vertelt hij namelijk dat hij bij de match-up voor iemand anders gekozen zou hebben.

Het spel

In Are You The One gaan twintig singles op zoek naar hun ware. Door middel van verschillende opdrachten moeten ze achterhalen wie voor hen the one is. Ook kan één stel in elke aflevering één keer gebruik maken van the truth booth om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn. Vervolgens moeten alle stellen tijdens de matchup-ceremonie aangeven met wie ze een koppel willen vormen. Als alle koppels hun ideale match hebben gevonden, krijgt de groep het prijzengeld van €200.000.

Druk

Maartje koos bij de eerste match-up niet geheel onverwachts voor Boudewijn. De twee kwamen er in de eerste dagen achter dat ze veel raakvlakken hadden en er is zelfs al een eerste kus uitgedeeld. Toch besloten de twee om het even iets rustiger aan te doen, omdat ze de druk van de andere koppels te erg voelden.

“Ik voelde me een beetje bedrukt, alsof ik door de rest van de meiden nu niet meer aangesproken kon gaan worden”, vertelt Boudewijn. Maartje bevestigt dat. “Dat vonden we beiden erg benauwend. Ik was daar zelf wel rustig onder, maar ik merkte dat het Boudewijn echt té benauwd werd.”

Match

Boudewijn zou daarom eigenlijk ook voor iemand anders hebben gekozen bij de match-up, maar het was Maartje die eerder mocht kiezen. “Ik had het gevoel dat ik nu al niet meer de kans kreeg om het gesprek met andere meiden aan te gaan, en hun te leren kennen.” Voor wie hij had willen kiezen? “Ik zou voor Faby gekozen hebben”, vertelt hij. “Ik had toen al wel gesprekjes met haar gehad en dat klikte wel. Al was het toen nog wel heel vroeg, maar ik vond haar ook gewoon een leuke verschijning.” Aha!

Bron: Love & Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws