Donny Roelvink toont liefde voor zijn broer na heftige ruzie

'Meteen als vroeger', aldus de broers.

Lees ook

Lange tijd was de relatie tussen broers Donny en Dave Roelvink behoorlijk icy. Maar inmiddels is het weer helemaal goed tussen de twee. Op Instagram bezegelen ze dat nog eens met een prachtig kiekje uit de oude doos.

No words needed

Dat het maandenlang niet goed zat tussen Donny en Dave Roelvink was allang bekend. Begin vorige maand lieten de broers echter weten dat de strijdbijl inmiddels wel begraven was. Toen Dave bekendmaakte dat hij en Jazzlyn ouders worden, belde Donny het stel meteen om hen te feliciteren. “'Kom dan even langs', zei hij, en dat heb ik de volgende dag gedaan. Nou, toen was het meteen als vroeger en was het meteen ook klaar.”

En vandaag deelt Donny een prachtige foto van de twee heren op zijn Insta. “No words needed“, schrijft hij in de caption.

Beeld: Instagram @donnyroelvink

Dave agrees

Dat de liefde weer van twee kanten komt tussen de broers, wordt wel duidelijk uit de reacties. Dave duikt namelijk zelf ook op in de comments, en schrijft: “Tot het einde”.

Overigens is het nooit helemaal duidelijk geworden waar het zo mis is gegaan tussen de broers. “Er is geen bom gebarsten ofzo”, stelde Dave. “Het was gewoon een kwestie van veel te veel op elkaars lip zitten. Het was ook zo weer goed, toen we daar aan toe waren”, legde hij destijds uit. Gelukkig zijn er dus no hard feelings meer tussen de broertjes Roelvink!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook