Zien: Jim Bakkum deelt kiekje van hem en Katja Schuurman uit de oude doos

Throwback time!

Lees ook

Pronkten er vroeger op jouw tienerkamer ook tig Hitkrant-posters? Grote kans dat er ook eentje van Jim Bakkum tussen zat. De voormalig Idols-ster was destijds – en ongetwijfeld nu nog steeds – de crush van menig tienermeisje. Wie zijn eigen 'crushes' waren? Katja Schuurman en Georgina Verbaan.

Throwback

Jim deelt op Instagram een kiekje uit de oude doos. Te zien is hoe de acteur bijna twintig jaar geleden trots poseert met Katja en Georgina tijdens de TMF Awards. Wat een schatje!

“TMF Awards 2003. Mijn eerste TMF Awards als ‘artiest’ en ik reikte een award uit aan oa Kelly Rowland. In de wolken liep ik daar rond want ik had Jessica en Hedwig ontmoet 😂 @KatjaSchuurman en @GVerbaan Gouwe ouwe tijd”, klinkt het in de caption.

Reacties

Jims volgers zijn compleet in de ban van de kiekjes. “Super cute!”, “Leuk, die oude foto's!” en “Geweldige tijden!”, schrijven zijn fans in de comments. Een andere volger vraagt zich af waar de foto met Hilary Duff blijft. “Ik mis je foto met @hilaryduff altijd zo jaloers geweest dat je haar in 2004 al had ontmoet bij de TMF awards!” Ja Jim, nu willen we die zien ook!

Bron: Vriendin | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook