Temptation-single Kim over uitspraken Bert: ‘Ik geloof het bijna niet’

Kim weet niet meer wat ze moet geloven.

Lees ook

De singles in Temptation Island: Love or Leave bevinden zich tussen twee vuren. Delphine en Bert onthullen het een na andere geheim over elkaar en de singles weten niet meer wat ze moeten geloven. Kim doet een boekje open over de veelbesproken uitspraken van het stel bij Temptation Thursday.

Uitspraken

Bert en Delphine zijn keer op keer het onderwerp van gesprek op Temptation Island. Het begon allemaal toen Delphine presentatrice Monica apart nam om te vertellen dat Bert twee keer naar een prostituee is geweest. Vervolgens vertelde Delphine dat 'Bert niet haar enige liefje is' – waarna Bert ervan uit ging dat Delphine in hun relatie is vreemdgegaan. Enne, volgens Bert zou Delphine ook nog een soa hebben gehad. Hij vertelde dat aan de andere singles, maar die konden er inmiddels al geen touw meer aan vastknopen.

Kim vindt alle uitspraken van Bert nogal verwarrend worden. “Ik geloof het ook bijna niet”, vertelt Kim. “Hij zei dat en ik dacht: 'Ja hoor, krijgen we weer zo'n verhaal'. Er komt steeds meer bij en de volgende dag wist hij opeens weer waar zij het nou over had.”

Twee kanten van het verhaal

Kim vertelt dat ze zichzelf geen houding meer wist te geven, helemaal omdat er na deze uitspraak nog meer gaat gebeuren tussen Delphine en Bert. “Er komt hier nog meer over, dit was niet het enige”, verklapt Kim.

Volg je het nog? Kim in ieder geval niet meer. “Ik weet niet wie ik nou moet geloven. Wie spreekt hier nou de waarheid?”, vraagt ze zich af. “Je hebt natuurlijk maar één kant van het verhaal en er zijn altijd twee kanten van het verhaal, maar dat hoor je niet. Je hoort alleen zijn kant van het verhaal, die eigenlijk elke dag verandert”, aldus Kim.

Soa

Kim denkt wel dat Delphine met de 'Bert is niet mijn enige lief'-uitspraak doelde op dat ze tijdens haar relatie een keer iemand anders had. Volgens haar heeft Delphine het per ongeluk gezegd. “Zij wist niet dat dat werd gedraaid (camera's, red.) Er zijn camera's door het hele huis heen, en die camera hing waarschijnlijk aan het plafond. Twee dagen lang weet je nog wel dat je wordt gefilmd, maar daarna ben je dat echt vergeten”, legt Kim uit.

Kim en de andere singles denken ook dat 'dat andere liefje' verantwoordelijk is voor de soa van Delphine waar Bert het over heeft gehad. “Het is echt een rollercoaster“, sluit Kim af.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, RUMAGTV

Laatste nieuws

Zie ook