Temptations Delphine reageert op ‘andere-liefjes’-uitspraak

Delphine vertelt of het waar is dat 'Bert niet haar enige liefje is' geweest.

Lees ook

De afleveringen van Temptation Island: Love or Leave worden met de week spannender en juicier en niemand in de villa lijkt zijn mond nog te kunnen houden. Zo riep Delphine in de laatste aflevering dat 'Bert niet haar enige liefje is'. Delphine schept nu duidelijkheid over die opmerking.

Roddels over elkaar

Bert en Delphine zijn keer op keer het onderwerp van gesprek op Temptation Island. Het begon allemaal toen Delphine presentatrice Monica apart nam om te vertellen dat Bert twee keer naar een prostituee is geweest. Vervolgens vertelde Delphine dat 'Bert niet haar enige liefje is' – waarna men dacht dat het Delphine was die vreemd ging.

Bert deed er nog een schepje boven op en onthulde dat Delphine ooit een soa heeft gehad en dat dat niet van hem kwam. De twee beschuldigen elkaar dus op en neer van vreemdgaan. Hoe het nu precies ziet? Delphine vertelt haar kant van het verhaal achter de liefjes-opmerking.

Vóór Bert

In gesprek met Marwajuice vertelt Delphine namelijk dat ze absoluut niet is vreemdgegaan in haar relatie met Bert. “Heb je de aflevering niet gezien? Ik had vóór Bert ook nog een leven.. Ik citeer: ‘Denk je nu echt dat Bert mijn enigste lief was?’ Zó heb ik het verteld, check ook de vorige aflevering waarin het complete gesprek werd vertoond”, legt ze uit. “Ik had het over relaties vóór hem, maar Bert maakte ervan alsof ik bedoelde bínnen onze relatie”, aldus Delphine.

Delphine en Bert waren al tien jaar samen, maar nu lijkt het er op dat het officieel over is tussen de twee, al weet je het natuurlijk maar nooit in Temptation Island…

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook