Temptation verleider Valentino begrijpt onthulling Nico niet: ‘Ik had dat nooit gedaan’

'Ik vond het wel heftig dat hij dat zo op tv durfde te vertellen', aldus de single.

Lees ook

De onthulling van Nico aan Donna in Temptation Island: Love or Leave zorgde voor veel verbazing bij de kijkers thuis. Maar ook verleider Valentino schrok van het nieuws. In Temptation Love Therapy is hij dan ook openhartig over het hele voorval.

Onthulling van Nico

Valentino schuift niet onder stoelen of banken dat hij zijn pijlen heeft gericht op Donna. En door de onthulling van Nico gaat hem dat misschien ook nog lukken. Nico onthulde namelijk in het programma dat hij is vreemdgegaan. De reden hiervoor was dat hij 'heel erg twijfelde' over de relatie. Donna kon de eerlijkheid van haar vriend niet waarderen, maar ook andere mensen in de villa hadden hier moeite mee.

In Temptation Love Therapy geeft Valentino aan dat hij het zelf anders zou hebben aangepakt. “Ik had dat persoonlijk zelf nooit gedaan”, stelt Valentino. Hij zou het zelf voor of na Temptation Island hebben verteld. Hierdoor denkt de verleider dan ook dat Nico het zichzelf niet makkelijk heeft gemaakt. “Hiermee maak je je partner alleen maar onzekerder en wordt het veel erger.”

Heftig

Daarnaast was Valentino ook niet te spreken op de manier waarop Nico het vertelde. “Ik vond het wel heftig dat hij dat zo op tv durfde te vertellen“, aldus de verleider. We zijn benieuwd of Donna haar revanche gaat nemen. Met Valentino of toch met haar crush Jimi. To be continued!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook